Erkek Gözünden Kadınları Çekici Yapan 10 Detay






Biz erkekler arasında konuşulmayan ama hemen hepimiz tarafından bilinen gerçeklerden bahsedeceğim bugün. Kadınları çekici yapan bu detaylar aslında kadın-erkek fark etmeksizin herkesin dikkatini çekmiştir ama derli toplu halde bunları itiraf etmenin zamanı geldi. İşte, buyurun…

1- Yemek Yapma(ma)k

Bizim için mükemmel bir sofra hazırlamanız tabi ki önemli ve güzel. Bu durum çok hoş ama bunun kadar oturup sohbet ederken mum ışıklarından uzak sade üzerimize bir battaniye alıp salonda elimizde tabaklarla yediğiniz bir spagetti bazen bu mükemmel sofradan çok daha fazla keyif veriyor bize. (Mesela film izlerken)

2- Çocuklarla Diyalog

Biz erkekler ciddi ilişkilerden genelde uzak durur, konu açıldığında sizden bir anda soğuyabiliriz. Özelikle ilişkimizin yeni başladığı zamanlarda gelecek için bir planımız olmayabilir. Ama bu planları aklımıza sokmak istiyorsanız bunu doğal yollarla yapabilirsiniz. Mesela çocukları sevdiğinizi ve onlarla olmaktan mutlu olduğunuzu gösterdiğiniz anlar, otomatik olarak bilinç altımıza işler.

3- Film Zevkiniz

Bunu hiç tartışmayalım isterseniz ve direkt iki televizyonlu bir ev hayali kuralım.

4- Eski Fotoğraflar

Biz erkekler eski hallerinizi, lise fotoğraflarınızı ve küçükken nasıl masum ve sevimli gözüktüğünüzü,  çok merak ediyoruz. Lisede fazla kilolarınızın olduğu zamanları, (eskiden)bakımsız hallerinizi,  saçlarınızın rüküş ama moda olduğu fotoğraflarınızı fazlasıyla merak uyandırıcı  ve çekici buluyoruz.

5- Bizim Kıyafetlerimizi Giymeniz

Biz erkekler partnerlerimizin bize ait boxeri ya da t-şhortü giymesini oldukça cezbedici buluyoruz. Nedenini ben de bilmiyorum, sanırım bilinç altımızla alakalı. (Keşke rahmetli Froud yaşasaydı da iki kelam etseydi bu konuyla ilgili.)

6- Terli Halleriniz

Oyuncak bebek edasıyla ortalarda gezinen kadınlar iyidir ama bir yere kadar. Üzerinizde eski bir t-şhort, makyajsız ve parfümsüz spordan yeni çıkmış haliniz her zaman için fazlasıyla çekici hatta seksi.

7- O Bakış

Evet, o bakış. Gecenin nasıl sonlanacağını belirten ve partnerinizden başka hiç kimsenin fark edemediği o ufaçık bakış.

8- Dekolte

Şöyle hafif bir dekolte kadının kendine ne kadar güvendiğini gösteren simgelerden biridir. Abartıya kaçmadan, kendinizi ve fiziğinizi öne çıkaracak hafif bir dekolte bazen on kaplan gücündedir.

9- Yemek Yemeyi Seven Kadınlar

Çıt kırıldım hatunlardan pek hazetmiyoruz. Onu yemem, bunu yemem, o çok kalorili, bu çok yağlı halleriniz çoğu zaman itici bir şekle bürünüyor. Bunun yerine tabağını silip süpürmese bile her şeyden partneri ile beraber iştahlıca yiyen kadınlar çok daha çekici geliyor.

10- Kozmetik Ürünlere Hakimiyet

Alış veriş sırasında bu ürrünlerin ne kadar pahalı ve gereksi olduğuna söylenmemize aldırış etmeyin. Banyoda o ürünlerin bir çoğunu sizden habersiz deniyor, becerebildiğimiz kadarıyla kullanıyoruz. Bu sırrımızı açık etmediğiniz ve kendinize kozmetik ürünlerden alırken bizler için de spariş verdiğiniz zaman bu oldukça hoşumuza gidiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder