Kadınların Gizliden Gizliye Sevdiği 8 Şey

1. Günaydın mesajı
Günaydın mesajı sadece günaydın anlamına gelmez; "Uyanır uyanmaz aklıma gelen ilk kişisin" anlamına da gelir. Bu küçük romantik hareketler, ilişkinin sadece cicim aylarına özgü değildir, devamlılık önemli.

Tüyo: İyi geceler mesajları da benzer etkiye sahip.
2. Koltukta beraber uzanırken onu saçlarıyla oynamanız.
Bunu yapın. 
3. Detayları hatırlamanız.
Onunla konuşmalarınıza dair küçük detayları hatırlamanız - bu detay onun her zamanki kahve siparişi hakkında da olsa, arkadaşlarıyla buluşacağı gün hakkında da olsa - ona onu dinlediğinizi ve dediklerini dikkate aldığınızı hissettirir. Ayrıca hoşlandığı şeyleri bilmek, ileride önemli günlerde onun hoşuna gidecek şeyler planlarken işinize yarar.
4. Favori dizisini/filmini onunla beraber izlemeniz.
Bunu yapmanız, bu diziyi/filmi izlemek sizin ilk tercihiniz olmasa bile, onun keyif aldığı şeyleri onunla paylaşmaya istekli olduğunuzu gösterir.
5. Onu başkasıyla tanıştırırken elinizi onun sırtına koymanız.
Bu hareket ikinizi birbirine bağlayan ve onun yabancı olduğu bir kalabalık içinde kendini daha rahat etmesini sağlayan bir harekettir.
6. Verdiğiniz sözleri tutmanız.
Eğer size güvenmesini istiyorsanız buna uygun davranmalısınız. Bir kadın onu verdiğiniz bir sözü tutmadığınızda, size olan güvenini aniden yitirmeye başlar. Tutmadığınız bu söz, örneğin işten çıkınca onu arayacağınızı söylemenize rağmen aramamanız gibi küçük bir şey bile olsa.
7. Ona dürüst olmanız.
Tabii ki dürüstlük nezaket içinde yapılmalı. Kimse kırılmak istemez ama yalanlarla kandırılmak da istemez. Eğer her zaman dürüstseniz sizin güvenilir olduğunuzu bilir ve kendisine dürüst olacak kadar değer verdiğinizi fark eder. Ona bir kere yalan söyleyip sizden devamlı şüphelenmesine neden olmak isteyeceğiniz son şey olur.




8. Komik olmanız.
Bir kadının ilgisini çekmek istiyorsanız tavırlar önemlidir. Evet iyi görünmek bonus puan olabilir ama bir mizah anlayışına sahip olmanız olmazsa olmazdır.